چهارشنبه, 29 دي 1395 - الأربعاء 20 ربيع الثاني 1438 - Wednesday 18th January 2017

پاسخ به نظر

نسخه مناسب چاپارسال به دوستان
کتلت مرغ؛ غذاي محبوب قبرسي ها
غذای مردم قبرس بیشتر تحت تأثیر غذاهای مدیترانه‌ای والبته یونان و ترکیه است. بااین‌وجود مردم این کشور غذاهای خاص فرهنگ خودشان راهم دارند؛ مثل کتلت مرغ که در بیشتر مهمانی‌های خودمانی و جشن‌های کوچکشان با آن از مهمان‌ها پذیرایی می‌کنند.

به گزارش شاخه طوبی سمنان این کتلت را با گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون درست می‌کنند.مرغ بعد ازماهی دومین گوشت پرطرفدار در این کشور است.
 
کتلت مرغ؛ غذاي محبوب قبرسي ها
 
مواد لازم  
 
    2 عددسینه مرغ
    1 عددهویج
    2 عددپیاز
    1 ق س پنیر پیتزا
    1 ق س شیر
    1 ق س پودر نان خشک
    به میزان لازم نمک و فلفل
 
 
طرز تهیه:
 
1. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.

2. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.

3. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.

4. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
 
5. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
 
6. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.

 

خبرنو

پاسخ

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
کد امنیتی
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.