جمعه, 6 اسفند 1395 - الجمعة 28 جمادى الأولى 1438 - Friday 24th February 2017

پاسخ به نظر

نسخه مناسب چاپارسال به دوستان
رژیم لاغری با چای سبز منجر به کم خونی می‌شود
یک محقق طب سنتی گفت: خیلی از خانم‌ها به خاطر لاغر شدن به خوردن بیش از حد چای سبز روی می‌آورند، همین امر احتمال ابتلای آنها به کم‌خونی را بیشتر می‌کند، چرا که خوردن چای سبز به طور مداوم و بلافاصله بعد از غذا مانع از جذب آهن در بدن می‌شود.

به گزارش شاخه طوبی، فاطمه جوادی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینا، یکی از عوامل بروز کم خونی در افراد را مصرف بی‌رویه مرغ و پایین آمدن مصرف گوشت قرمز دانست و خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه گوشت قرمز، آهن بیشتری دارد برای افراد دچار بیماری کم‌ خونی مفید است اما خیلی از افراد میل و علاقه شدید به مصرف مرغ دارند و متاسفانه گوشت بسیاری از مرغ‌ها حاوی هورمون است که مشکلات زیادی را برای افراد به وجود آورده است.

کم خونی در خانم‌ها شایع‌تر از آقایان است
وی در مورد شایع بودن کم خونی در خانم‌ها نسبت به آقایان اظهار کرد: این بیماری در خانم‌ها بیشتر از آقایان دیده می‌شود که یکی از مهمترین دلیل آن خونریزی‌های مکرر عادت ماهانه در خانم‌ها است که باید در مقابل با مصرف غذا‌های آهن دار جبران شود.

این محقق طب سنتی، به علائم این بیماری در افراد اشاره کرد و گفت: سرگیجه، سردرد، زردی صورت، پفت کردن پلک، ضعف اعصاب، خواب زیاد، ریزش مو، ورم پا، خستگی مفرط، سردی در ناحیه پا از نشانه‌های بیماری کم خونی در افراد است.

جوادی، به خاصیت مویز در درمان کم خونی اشاره کرد و افزود: مصرف مویز و شیره انگور بسیار برای درمان کم خونی توصیه می‌شود که متاسفانه خیلی‌ از افراد فواید آن را نمی‌شناسند و از مصرف این ماده ارزشمند غذایی غفلت می‌کنند.

وی رژیم غذایی خودسرانه و مصرف بیش از اندازه چای سبز را در بروز بیماری کم خونی مؤثر دانست و افزود: متاسفانه گرفتن رژیم خودسرانه غذایی و بدون نظارت از سوی پزشک مربوطه در خانم‌ها دیده می‌شود که این خود در بروز بیماری کم خونی بی‌تاثیر نیست؛ همچنین از آن جهت که خیلی از خانم‌ها به خاطر لاغر شدن بسیار به خوردن چای سبز روی می‌آورند همین امر احتمال ابتلای آنها به کم‌ خونی را بیشتر می‌کند، چرا که خوردن چای سبز به طور مداوم و بلافاصله بعد از غذا خود مانع از جذب آهن می‌‎شود و در نهایت فرد را مبتلا به این بیماری می‌کند.

افراد مبتلا به کم خونی کمتر لبنیات مصرف کنند
جوادی، مصرف بیش از انداز لبنیات را برای کسانی که کم خونی دارند مضر برشمرد و اظهار کرد: مصرف بیش از اندازه لبنیات باعث بیماری کم خونی شده و جذب آهن در بدن پایین می‌آید؛ همچنین نان‌هایی که در حال حاضر جزء عادت غذایی ما ایرانیان است متاسفانه غنی نبوده و به هیچ وجه آهن ندارند.

این مشاور تغذیه در رابطه با باید‌ها و نباید‌های تغذیه در رابطه با بیماری کم خونی اظهار کرد: مصرف فندق، عدس، شیره انگور، عرق یونجه، عرق شبدر، سبزیجات و به خصوص مویز در افراد کم‌ خون به خصوص خانم‌هایی که بیماری کم خونی دارند بسیار توصیه می‌شود؛ بالعکس مصرف لبنیات، غذا‌‌های فست فودی و چای نیز در این افراد توصیه نمی‌شود.

این محقق طب سنتی، مشکل کمبود ویتامین ب به خصوص در رابطه با کم خونی در خانم‌ها را خطر جدی دانست و اظهار کرد: امروزه خیلی از خانم‌هایی که به ما مراجعه می‌کنند، مشکل کمبود ویتامین ب دارند که خود در بروز بیماری کم خونی و ریزش موی ناشی از آن بی‌تاثیر نیست و باید افراد الگوی تغذیه‌ای خود را اصلاح کنند.

وی عوارض بیماری کم خونی در مزاج بلغمی را بیشتر از سایر مزاج‌ها دانست و افزود: افرادی که دارای مزاج بلغمی و در سنین بالا هستند مشکل کم خونی در آنها بیشتر به چشم می‌آید و معمولاً کف پای این افراد سرد و بی حس است.

پاسخ

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
کد امنیتی
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

SMS : 100006896436

Email : info@shakheyetoba.ir

طراحی قالب : توسط گروه نرم افزاری صددروازه