دوشنبه, 27 دي 1395 - الاثنين 18 ربيع الثاني 1438 - Monday 16th January 2017

دریافت استاندارد بین المللی برای آزمایشگاه مواد غذایی

نسخه مناسب چاپارسال به دوستان
دریافت استاندارد بین المللی برای آزمایشگاه مواد غذایی
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، موفق به دریافت مرحله اول استاندارد بین المللی شد.

به گزارش شاخه طوبی به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: این آزمایشگاه مرحله اول استاندارد بین المللی ایزو ۱۷۰۲۵ (۱۷ صفر ۲۵) را شامل الزامات مدیریت از سازمان غذا و داروی کشور کسب کرد.

ملیحه فلاح  با بیان اینکه  این آزمایشگاه  مرحله دوم  استاندارد را که الزامات فنی است به زودی دریافت می کند، افزود: سه آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی در کشور، موفق به دریافت ایزو ۱۷۰۲۵ شده اند و دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اولین آزمایشگاه دریافت کننده این استاندارد درمنطقه سه کشور است.

فلاح گفت: آزمایشگاه  مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با دریافت ایزو ۱۷۰۲۵ آزمایشگاه بین الملی می شود.

در این آزمایشگاه، آزمایش های میکروبی، شیمی، لبنیات، غلات ،روغن، گوشت و مواد پروتئینی و رنگ  در محصولات لبنی و شیرینی جات انجام می شود.

دیدگاه‌ها

ارسال نظر جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
کد امنیتی
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.