سه شنبه, 10 اسفند 1395 - الثلاثاء 02 جمادى الثانية 1438 - Tuesday 28th February 2017

مصرف دل، جگر و قلوه در دوران بارداری ممنوع

نسخه مناسب چاپارسال به دوستان
مصرف دل، جگر و قلوه در دوران بارداری ممنوع
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: زنان طی دوران بارداری باید بهداشت مواد غذایی را رعایت کنند و تحت نظارت پزشک اسیدفولیک مصرف کنند اما باید دقت داشته باشند از مصرف دل، جگر و قلوه به شدت اجتناب کنند و یا آن را به حداقل برسانند.

به گزارش شاخه طوبی دکتر کوروش جعفریان با آنا با بیان اینکه زنان در دوران بارداری به علت کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن باید برخی نکات را بیشتر مورد توجه قرار دهند گفت: بارداری و تحمل جنین منجر به ضعف سیستم ایمنی در زنان باردار می‌شود که اگر این افراد در معرض آلودگی‌های غذایی قرار بگیرند مستعد ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها می‌شوند بنابراین به این افراد توصیه می‌شود بهداشت مواد غذایی را در مراحل تهیه، طبخ و مصرف به شدت رعایت کنند.
وی افزود: برای مثال به این افراد توصیه می‌شود مواد غذایی از قبیل دل، جگر، قلوه و گوشت‌‌های ضخیم که مغزپخت نمی‌شوند را مصرف نکنند زیرا ممکن است میکروب‌های را به همراه داشته باشند که به علت قرار نگرفتن در معرض حرارت زنده باقی بمانند و وارد بدن فرد شوند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه به تمام مادران توصیه می‌شود 3 ماه قبل و 3 ماه ابتدایی دوران بارداری مکمل‌های اسیدفولیک را مصرف کنند عنوان کرد: اسیدفولیک باید به مقدار مجاز مصرف شود و برای اطمینان از اینکه جذب بدن مادر شده است توصیه می‌شود آن را به صورت مکمل(قرص اسید فولیک) و تحت نظارت پزشک مصرف کنند.
به گفته وی؛ مصرف اسیدفولیک مانع از نقص تکاملی لوله‌های عصبی در جنین می‌شود.
جعفریان در ادامه یادآور شد: اسیدفولیک به مقدار فراوان در موادی از قبیل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات، لبنیات و ...یافت می‌شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: مادران باردار باید توجه داشته باشند مصرف بیش از مقدار ویتامینA برای آنها بسیار مضر است و حتما باید مواد غذایی حاوی این ویتامین و یا مکمل‌‌های آن را تحت نظارت پزشک مصرف کنند.
وی افزود: متاسفانه از گذشته به مادران باردار توصیه می‌شود برای دریافت ویتامینA طی دوران بارداری به خصوص در ماه‌های اول به مقدار فراوان دل و جگر مصرف کنند اما متخصصان تغذیه بر این باور هستند مصرف اینگونه مواد و دریافت این ویتامین به مقدار فراوان به هیچ عنوان برای مادران باردار مناسب نیست و می‌تواند سلامت آنها را به خطر بیندازد.
جعفریان با بیان اینکه حدود 30 درصد از مادران باردار دچار فقرآهن هستند گفت: این افراد باید توجه داشته باشند به درمان خودسرانه نپردازند و حتمت با نظارت متخصص تغذیه و یا زنان و زایمان رژیم غذایی خود را پیروی کنند.

سلامت

دیدگاه‌ها

ارسال نظر جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
کد امنیتی
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

SMS : 100006896436

Email : info@shakheyetoba.ir

طراحی قالب : توسط گروه نرم افزاری صددروازه